top of page
lahipuu.jpg

Materiaalit lähipuuta

Suosimme tuotteissamme kotimaista ja jopa lähimetsien puuainesta niin paljon kuin mahdollista. Meillä on sahayrittäjien myöntämä

Lähipuu -tuotemerkki. Käyttämämme raaka-aine on pääosin lähialueen puuta, jolloin tuotannon hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni. Hallitsemme puun ominaisuudet, joten tuotamme kestäviä tuotteita, jotka kestävät aikaa. 

Olemme ympäristöystävällinen kumppani ja haluamme omalta osaltamme vaikuttaa tulevaisuuteen myös ilmaston näkökulmasta. Yrityksemme tärkeimpiä arvoja ovat vastuullisuus, kestävä puun jalostaminen sekä ympäristön kunnioittaminen. Lue lisää lähipuusta - www.sahayrittäjät.fi
 

Vastuullinen puunhankinta

Hankimme puutavaraa mahdollisimman läheltä, jolloin pystymme varmistamaan puun laadun paikan päällä. Toimimme yhteistyössä lähialueiden yksityisten metsänomistajien ja organisaatioiden kanssa. Olemme kiinnostuneet korkealaatuisesta sahatukista.

 

Tarjoa meille lehtikuusta, haapaa, koivua, harmaaleppää sekä tervaleppää. Puunostosta vastaavana henkilönä meillä toimii metsätalousinsinööri Milla Tikkanen. 

bottom of page