top of page
lehtikuusiulkovuori_edited.jpg

AB-Wood Oy

historia.jpg

Pielavetinen perheyritys

Yritys on perustettu vuonna 1997 ja toimii jo toisen sukupolven voimin vanhan sukutilan pihapiirissä Pielavedellä. Veljekset Pasi ja Timo ovat jatkaneet toimintaa isänsä jalanjäljissä. Pienestä pitäen metsä ja maataloustöiden tekemisen ohessa puutavaran käsittely ja oppi on tarttunut perheeseen.

Timon puoliso Milla toimii yrityksessä myös täysipäiväisesti. Hän on koulutukseltaan metsätalousinsinööri. Perheen kaksi lasta sekä alaskanmalamuutti Nerka ovat touhuissa mukana.

 

Yhdessä tekemisen meininki on tärkeää ja jokainen toimii omilla vahvuuksillaan, perheessä on voimaa!

Puusepän kädentaidolla

Puun taitaja

25- vuoden kokemuksella. 

AB-wood-Oy-sauna_edited.jpg

Yksilölliset ratkaisut

Teemme yhteistyötä arkkitehtitoimistojen kanssa. 

IMG_0071_edited_edited.jpg
sähköiseen viestintään.jpg
Lahipuu_logo.jpg
Image by Geran de Klerk

Tiina, Pornainen

Koivurimapaneelia olen viljellyt moneen pieneen yksityiskohtaan koska se yksinkertaisesti on niin kaunista. Tilasimme tämän monen muun puutavaran lisäksi @abwoodoy :ltä.

Miikka, Helsinki

 

Lauteiden ja seinän tervalepän toimitti @abwoodoy, jolta tilasimme myös olohuoneen rimakaton kuusipaneelit. AB-Wood valikoitui kotimme puisten katto-ja seinämateriaalien toimittajaksi, koska heiltä saimme erinomaista, asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua heidän paneutuessaan miettimään kohteemme ratkaisuja. Tuntuu hyvältä ajatella, että sauna ja kotimme katot on tehty Pielavedeltä saaduista puista, joiden laadun lähellä toimiva toimittaja voinut varmistaa paikan päällä.

Aila ja Jorma, Nilsiä

Hankimme AB-Woodilta, kattoristikoita lukuun ottamatta, kaiken mökkiprojektimme puutavaran. AB-Woodin kokonaispalveluun sisältyi sahauksen lisäksi kuivaus ja höyläys lopputuotteiksi. Palvelu toimi erittäin mutkattomasti ja mikä tärkeintä myös tuotteiden laatu oli huippuluokkaa.

bottom of page